Creatieve vogels welkom in de Burgt

Ben jij een creatieve vogel en word ook zo blij van tekenen, schilderen, creaties maken van stof, papier, hout, keramiek of wat dan ook? Lijkt het je wat om dat te laten zien aan de buitenwereld in plaats van dat alles in je huis verborgen blijft? Sla dan je vleugels uit en strijk met al je creaties neer op de Wintereditie Koffie en kunst in de Burgt in Rijnsburg op woensdagochtend 21 februari a.s. Dat is natuurlijk nog ver weg, maar dan heb jij alle tijd om aan je creaties te werken.

Wijkteam Rijnsburg van Welzijnskwartier organiseert deze ochtend samen met Het Raamwerk en Gemiva voor creatievelingen en koffieleuten; het maakt niet uit hoe oud je bent om mee te doen. Meedoen is gratis; je krijgt een tafel tot je beschikking waarop je je creaties kunt laten zien, verkopen mag ook. Wij garanderen je dat je een leuke ochtend te wachten staat waarbij het contact met mede creatievelingen en bezoekers voorop staat.

Doe je mee? Mail dan even voor 10 januari 2024 naar margreetgillebaart@welzijnskwartier.nl ovv van je naam, leeftijd en welke creaties je wilt laten zien.