Meer dan 100 bezoekers bij opening fototentoonstelling in Bibliotheek Katwijk

 

Op woensdag 15 februari opende Jacco Knape de fototentoonstelling in Bibliotheek Katwijk. Iedereen was welkom om prachtige natuurfoto’s te bewonderen die gemaakt zijn, of uitgekozen door, bewoners uit de wijk. Het was een groot succes met meer dan 100 bezoekers.

De Bibliotheek hangt vol met prachtige natuurfoto’s die gemaakt zijn door bewoners uit de buurt. De natuurfoto’s zijn een weerspiegeling van het geboorteland van de bewoners, of een land waar ze goede herinneringen aan hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld foto’s te zien van nijlpaarden in Kenia, een blauwe sterlelie uit Iran en de duinen van Katwijk.

Samenwerkingen
De tentoonstelling is georganiseerd door samenwerkingsverband Trefpunt LiveScience, waar Gemeente Katwijk, Gemeente Leiden, Welzijnskwartier, Samen Ondernemend Leren Leiden (SOL), Hogeschool van Amsterdam, Bibliotheek Katwijk en Naturalis Biodiversity Center samen in optrekken. Trefpunt LiveScience organiseert activiteiten met het doel families uit de wijken de Hoornes in Katwijk en de Kooi in Leiden de natuur en wetenschap in hun eigen omgeving te ontdekken.

Meer informatie
De bijzondere tentoonstelling is nog tot 15 maart te bewonderen bij Bibliotheek Katwijk, Hoorneslaan 297. Wil je meer weten over Trefpunt LiveScience? Kijk dan op https://www.naturalis.nl/trefpunt-livescience-wetenschap-in-wijk
 
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Arnout de Bakker van Welzijnskwartier, via 06 12215177 of arnoutdebakker@welzijnskwartier.nl of communicatieadviseur Amy van Nobelen van Naturalis, via 06 23475744 of amy.vannobelen@naturalis.nl.