Bereid je voor op een geweldig voetbaltoernooi - De Streetwise Cup

Ben jij een voetballiefhebber tussen de 10 en 15 jaar oud? Dan is dit jouw kans om deel te nemen aan de voorronde van de Streetwise Cup in Katwijk. Op woensdag 3 mei strijden jongeren in de ochtend (10-12 jaar) en middag (13-15 jaar) tegen elkaar om een plekje te bemachtigen voor de kwartfinale van dit landelijke voetbaltoernooi, gehouden op het beroemde Cruijff Court in de Molenwijk in Katwijk.

In teams van minimaal 5 spelers gaan jullie de strijd aan tegen andere talentvolle voetballers. Het winnende team gaat door naar de volgende ronde en neemt het op tegen teams uit andere steden. En dat is nog niet alles - de uiteindelijke hoofdprijs is een glimmende beker die jouw team de status van kampioen zal verlenen!

Wil jij meedoen aan dit spannende voetbalspektakel?
Meld je dan snel aan vóór maandag 1 mei door je teamnaam en de namen van minimaal 5 spelers te mailen naar sport@welzijnskwartier.nl. Wees er snel bij, want het aantal teams dat kan deelnemen is beperkt.

Dit toernooi wordt georganiseerd door Welzijnskwartier in samenwerking met Cruijff Heroes - getalenteerde jongeren uit Katwijk die betrokken zijn bij Welzijnskwartier en dit evenement tot een groot succes maken. Het is niet alleen een kans om je voetbaltalent te tonen, maar ook een unieke gelegenheid om te leren over het organiseren van grootschalige evenementen met meer dan 100 deelnemers. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de Streetwise Cup 2023 en schrijf je nu in!