Kletsen en kleuren voor mantelzorgers uit gemeente Katwijk

Tijd voor een ontspannende en creatieve middag!

Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning heeft weer een gezellige middag voor mantelzorgers in petto. Op donderdag 21 juli a.s. gaan we kleuren en kletsen. Aanvang 13.30 tot 15.30 uur in de Burgt.

Samen met andere mantelzorgers kan ontdekt worden hoe leuk, inspirerend en ontspannend kleuren voor volwassenen kan zijn. Wellicht ook een leuke hobby om op te pakken met de zorgvrager!  

De Petronellazaal in de Burgt in Rijnsburg wordt speciaal voor deze middag ingericht als een creatief atelier en biedt daardoor alle ruimte om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten. Onder leiding van onze creatieve Welzijnskwartier collega Margreet Gillebaart gaan we aan de slag met mooie kleurpotloden, leren we een paar leuke kleurtechnieken en maken we daarmee vrolijke kaartjes. Creatieve ervaring is niet nodig. Voor materialen wordt gezorgd. Tijdens het kleuren serveert Welzijnskwartier koffie en thee met diverse zoetigheden.

Er is plek voor 20 mantelzorgers dus wacht niet te lang met aanmelden. Stuur een mail aan mantelzorg@welzijnskwartier.nl

Een tekening met daar om heen potloden en verf

Doe Mee Festival - 17 september

Op zaterdag 17 september (10.00-16.00) is het marktplein naast het zwembad het epicentrum voor kunst, cultuur en sport. In samenwerking met verschillende organisaties kan je meedoen aan allerlei leuk activiteiten, workshops en proef je aan het rijke vrijwilligersleven in gemeente Katwijk.

Doe Mee in Katwijk

Doe Mee Weken 2021