LHBTQI+ praatgroep voor jongeren

Goed nieuws! Bij voldoende animo starten Lisa en Mike voor de tweede keer een LHBTQI+ praatgroep bij Family Supporters Rijnland. Tijdens deze bijeenkomsten draait het voornamelijk om gezelligheid én het uitwisselen van ervaringen. Het maakt hierbij niet uit waar je in het proces staat met betrekking tot je seksuele identiteit.

Tijdens de vorige bijeenkomsten spraken we onder andere over: seksuele oriëntatie, comming-out, de Gay Pride, (stereo)typen vanuit de media, genderdysoforie en het uitwisselen van fijne (LHBTQI+) boeken, films en liedjes. Ook hebben we de laatste bijeenkomst een transvrouw uitgenodigd als ervaringsdeskundige. Kom je ook? 

De data van de bijeenkomsten zijn:
Woensdag 27 september van 16.00 tot 17.00 uur
Woensdag 4 oktober van 16.00 tot 17.00 uur
Woensdag 11 oktober van 16.00 tot 17.00 uur
Woensdag 25 oktober van 16.00 tot 17.00 uur
Woensdag 1 november van 16.00 tot 17.00 uur

Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact op met Mike van Voorst. We horen graag van je!

E: mike@familysupporters.nl
T: 06-82698821

Locatie:
Ina Boudier Bakkerplein 1, Leiden

 

Doe Mee Festival

Katwijkse verenigingen en organisaties hebben heel veel te bieden! Wat precies? Dat laten zij zien op het Doe Mee Festival op 9 september 10:00-16:00 uur op het Marktplein naast Aquamar. Er zijn grote en kleine workshops, optredens, activiteiten en een gezellige informatiemarkt.  
  
Het Doe Mee Festival is voor jong en oud. De naam verklapt al het idee van het event: MEEDOEN. Bij alles wat er op het marktplein gebeurt staat MEEDOEN centraal. Lekker actief meedansen met DC Dance, meezingen met Romans Twelve, radio maken voor RTV Katwijk of ontdek het vrijwilligerswerk in buurt. Laat je inspireren bij het Blijtank Station, proef de lekkerste gerechten in de foodcorner of stap op de smoothiefiets. Ervaar dit en nog veel meer aanbod van lokale organisaties op 9 september.