Terugblik IkToon 2021 - Week van de Amateurkunst

Mensen in een schuur met video en fotografie aparatuur

Ruim 150 Katwijkers tonen hun Kunsten op IkToonKatwijk.nl


Met meer dan 150 deelnemende muzikanten, kunstenaars, dichters, dj's, theatermakers en fotografen blikken we terug op een fantastische week. Het zit er op! De IkToon Katwijk Week van de Amateurkunst. Een week boordevol cultuur, vanwege corona online, met ruim 30 uur aan Livestreams en meer.

Jong en oud deed mee! Individueel, als duo, groep of vereniging. Al met al een topweek, met ruim 150 deelnemrs van 6 tot 86 jaar die hun Kunsten tonen. Op IkToonkatwijk.nl kan je het allemaal terugkijken:

  • 25 video's van optredens, voordrachten en presentaties
  • Honderden foto's, schilderijen en kunstwerken
  • 15 DJ mixen en een podcast
  • Exposities van kunstenaars en fotografen
  • En nog veel meer....

Hierbij willen we alle deelnemers, verenigingen, podia en natuurlijk de vrijwilligers enorm bedanken voor het mogelijk maken van deze week. De vrijwilligers van Kattuk.nl, de Schuit en Scum hebben gezamenlijk ruim 30 uur aan Livestreams verzorgd. Speciale dank gaat uit naar Stichting Kattekse Culturen voor het ter beschikking stellen van de Oude Redschuur. Een prachtige locatie voor de opening van de Week, waar we zeker nog een keer terug gaan komen.

Wil je weten wie de fotografiewedstrijd heeft gewonnen? Luister en ontdek het in de podcast. Via https://iktoonkatwijk.nl/te beluisteren.

We kijken nu al uit naar volgend jaar, als we de Katwijkse Kunsten hopelijk zonder coronamaatregelen kunnen vieren.