Welzijnskwartier organiseert Katwijks Compliment: Waardering voor vrijwilligers

Fijn dat jij er bent!

Op 25 mei organiseert Welzijnskwartier een Vrijwilligersgala voor mensen die zich inzetten voor de samenleving. Het Katwijks compliment is een jaarlijkse blijk van waardering vanuit de gemeente Katwijk voor vrijwilligers. Dit jaar vindt deze waardering plaats in de vorm van een dans- en muziekfeest in Tripodia.

Doe jij iets voor jouw club of organisatie in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg? Dan ben je van harte welkom om tijdens het vrijwilligersgala van 19:00 uur tot 22:30 uur te komen dansen, muziek luisteren en te genieten van een hapje en drankje. Er is ruimte genoeg om elkaar te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen.  

Katwijks Compliment
In Katwijk zetten duizenden inwoners zich belangeloos in voor de samenleving. Zo staat de één achter de bar bij de hockeyclub en de ander schenkt koffie in het verzorgingstehuis. Vrijwilligers zijn in elke sector niet weg te denken. En dat verdient een enorm compliment, het Katwijks Compliment. Met deze waarderingsactie wil de gemeente Katwijk alle vrijwilligers bedanken die zich dagelijks inzetten.

Aanmelding en informatie
Organisaties hebben een uitnodiging met de aanmelding deze week ontvangen. Meld je gratis aan via jouw vereniging of organisatie waar jij actief bent. 

Heb je vragen of wil je als organisatie een uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met William Slotboom; williamslotboom@welzijnskwartier.nl.

Wil jij je graag aanmelden? Scan dan de QR-code (links) en vul het vragenformulier in. Wij kijken er ernorm naar uit, tot snel!