Be a reporter - Workshop

Deze toffe workshop start komende woensdag 2 februari

Vind je het leuk om te weten wat er speelt in Noordwijk? Wil je leren om mensen te interviewen? Of ben je geïnteresseerd in het monteren van filmmateriaal? Geef je dan op voor het project Be a reporter! En bezoek onze kennismakingsavond komende woensdag in The base van 19.30 tot 21.00 uur.  
 
Kennismakingsavond  
Welzijnskwartier gaat in samenwerking met Noordwijk.nu het project Be a reporter uitvoeren. Jongeren tussen de 12 en 25 jaar kunnen zich opgeven voor dit project via noordwijkactief.nl. Komende woensdag, 2 februari, is er een eerste bijeenkomst die in het teken zal staan van met elkaar kennismaken en uitleg van het project. Kan je niet op deze avond komen maar wil je wel meedoen of ben je geïnteresseerd neem dan contact op met Jongerenwerk Noordwijk.  
 
Opgeven 
Opgeven voor dit project kan via noordwijkactief.nl. Kan je niet op deze avond komen maar wil je wel meedoen of ben je geïnteresseerd neem dan contact op met Jongerenwerk Noordwijk met Johan van Weeghel. Dit kan via de telefoon/app op 06-12717357 of stuur een e-mail naar johanvanweeghel@welzijnskwartier.nl

Meld je aan voor de workshop - Be a Reporter