Break out event 6 januari 2023: Healthy New Year

In het kader van het nieuwe jaar wordt er een ‘Healthy New Year’ Breakout event georganiseerd in Sporthal de Duinwetering, Noordwijk. Kom je actief uitleven tijdens het apekooien, lasergamen en real life Fortnite, fiets je eigen smoothie bij elkaar, laat je schminken door de schminkers van toneelvereniging Odi en geniet van lekkere en gezonde snacks van de Albert Heijn.

Doe je ook mee met deze supertoffe Healthy New Year Breakout? Neem vriendjes, vriendinnetjes, buurjongens, buurmeisjes, neefjes en nichtjes mee, maar let op: vol = vol!

Al tijdens de eerdere edities, de Outdoor Adventure Day en de Spooky Breakout met Halloween waren de Break out dagen een groot succes. Daarom trommelen we ook deze kerstvakantie jongeren op om lekker actief bezig te zijn met elkaar. Houd voor het laatste nieuws en het programma het Instagram account van Jongerenwerk Noordwijk in de gaten! 

De organisatie is in handen van Welzijnskwartier en Buurtsportcoach in samenwerking met Gemeente Noordwijk, Sportbedrijf Noordwijk en toneelvereniging Odi. Voor meer informatie over de locatie en tijden of opgeven, ga naar www.noordwijkactief.nl

Meld je aan en start het jaar sportief met elkaar!

Benieuwd naar ons vorige Break Out event? Bekijk de video!

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.