Maak je eigen toneelstuk

Jongeren tussen de 10 en 16 jaar krijgen een unieke kans om zichzelf te ontdekken in het spannende theaterproject "Step Up, Open Up!". In samenwerking met De Makers theater organiseert Welzijnskwartier dit inspirerende avontuur, waarbij jongeren samen een eigen toneelstuk creëren en opvoeren.

Onder begeleiding van ervaren theaterdocenten bedenken jongeren een boeiend verhaal en ontwikkelen hun acteervaardigheden. Uiteindelijk schitteren zij in een opvoering in Noordwijk. Gedurende het hele proces worden de jongeren ondersteund door een jongerenwerker van Welzijnskwartier.

Toneelspelen is niet alleen leuk, maar het biedt jongeren ook groeimogelijkheden. Zij vergroten hun sociale vaardigheden en leren zich in te leven in anderen. Acteren helpt hen drempels te overwinnen en uitdagingen aan te gaan.

Vanaf 16 oktober 2023 vinden er elke maandag repetities plaats van 15.30 tot 17.30 uur in jongerencentrum The Base (Van Panhuysstraat 15, Noordwijk). Inschrijven kan via www.noordwijkactief.nl. Bij vragen: neem contact op met Jeroen van der Voort (0643019444). Wees erbij en stap in de wereld van theater!