Ga jij de uitdaging met jezelf aan? Meld je aan voor Step Up | Open Up!

Zou jij wel wat steviger in je schoenen willen staan? Durf jij je angsten aan te gaan of wil je meer zelfvertrouwen hebben? Dan is Step Up | Open Up echt wat voor jou! In 27 weken tijd ga je de uitdaging met jezelf aan.

In Step Up | Open Up ga je onder leiding van twee ervaren theaterdocenten van 'De Makers Theater' je eigen toneelstuk maken. Tevens word je hierbij ondersteund door een jongerenwerker van Welzijnskwartier. Bij toneelspelen kan je in de huid van iemand anders kruipen en zo de dingen die je zelf moeilijk vindt, toch uitvoeren. Dit heeft al veel jongeren geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en angsten te overwinnen. Nu is het jouw kans! Ontwikkel onder begeleiding een verhaal, oefen met acteren en presenteer de uitvoering als kers op de taart in De Muze in Noordwijk! 

De repetities zijn vanaf 2 oktober iedere maandag van 15:30 tot 17:30 (behalve in schoolvakanties) in jongerencentrum the Base (van Panhuysstraat 15 in Noordwijk). Voor de continuïteit van het project is het van groot belang dat de deelnemers iedere week aansluiten. Als dit door omstandigheden niet mogelijk is, gelieve dit voorafgaand aan de inschrijving melden. Bel hiervoor naar Jeroen van der Voort: 06-43019444.

Aanmelden, dat kan! Klik op de volgende link: https://www.noordwijkactief.nl/activiteit/379871/step-up-open-up

Doe Mee Festival

Katwijkse verenigingen en organisaties hebben heel veel te bieden! Wat precies? Dat laten zij zien op het Doe Mee Festival op 9 september 10:00-16:00 uur op het Marktplein naast Aquamar. Er zijn grote en kleine workshops, optredens, activiteiten en een gezellige informatiemarkt.  
  
Het Doe Mee Festival is voor jong en oud. De naam verklapt al het idee van het event: MEEDOEN. Bij alles wat er op het marktplein gebeurt staat MEEDOEN centraal. Lekker actief meedansen met DC Dance, meezingen met Romans Twelve, radio maken voor RTV Katwijk of ontdek het vrijwilligerswerk in buurt. Laat je inspireren bij het Blijtank Station, proef de lekkerste gerechten in de foodcorner of stap op de smoothiefiets. Ervaar dit en nog veel meer aanbod van lokale organisaties op 9 september.