Stunt step lessen Noordwijk

Stunt step lessen op Skatepark Noordwijk

Heb jij altijd al willen stuntsteppen als een echte pro? Nu is je kans om van de echte stunt steppers te leren. Voor de prijs van 5 euro krijg je vanaf 19 mei 5 weken lang een uur stunt step les op de woensdagmiddag of avond. De lessen zijn verdeeld over drie leeftijdscategorieën, namelijk 8 tot 10 jaar van 15:30 tot 16:30, 10 tot 12 jaar van 16:30 tot 17:30 en 12 tot 17 jaar van 19:00 tot 20:00. Per leeftijdsgroep kunnen er maximaal 10 deelnemers meedoen. Naast de lessen zijn de hele woensdagmiddag vier instructeurs aanwezig op de skatebaan, te herkennen aan de rode trui, voor als je nog wat extra hulp nodig hebt. Deze hulp zit bij de prijs inbegrepen.

Noordwijks Sportakkoord
Het jongerenwerk van Welzijnskwartier is regelmatig te vinden op het skatepark aan de Voorstraat in Noordwijk. Dit skatepark wordt altijd druk bezocht door jongeren die komen om te skateboarden, in-line skaten of stuntsteppen. Ook zien de jongerenwerkers dat er jongeren druk bezig zijn om de techniek van het stuntsteppen onder de knie te krijgen. Dit is zo makkelijk nog niet. Met een financiering uit het Noordwijks Sportakkoord heeft Welzijnskwartier met ervaren stuntseppers en de buurtsportcoaches een lesprogramma ontwikkeld die jongeren de basis van het stuntsteppen kan bijbrengen.

Les van ervaren stuntsteppers
De vier ervaren stuntsteppers zijn zelf ook opgeleid om deze lessen te gaan geven. Zo hebben ze bij het jongerenwerk succesvol een EHBO-cursus afgerond voor het geval er iemand valt. En krijgen ze van de buurtsportcoach les in het lesgeven. Hierdoor zijn het nu ervaren stuntstep instructeurs geworden die staan te poppelen om les te gaan geven.

Geef je op!
Wil jij ook graag les in het stuntsteppen? Schrijf je dan nu in op www.noordwijkactief.nl Vermeld bij de inschrijving de leeftijd van de deelnemers. De betaling van € 5,- dient contant of via pin bij de eerste les betaald te worden.

Ben je op zoek naar een tijdelijk vrijwilligerwerk?

Het platform Doe Mee in Katwijk geeft je een overzicht aan beschikbaar vrijwilligerswerk. Wil je liever iets langsdurigs om iets blijvends op te bouwen? Dat kan ook. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste plek.

Doe Mee in Katwijk