Vrijdag 19 augustus Break-out Day voor jongeren vanaf 10 jaar

Meld je aan en leef je uit tijdens de Break-out Day

Bedwing een stormbaan van 46 meter. Maak lol met de skippyfunslang. Of ontdek wat je kunt met een vliegend tapijt. Jongeren vanaf 10 jaar kunnen zich uitleven op de Break-out Day op vrijdag 19 augustus 2022. Ben je ouder dan 10 jaar en woon je in de gemeente Noordwijk? Dan ben je van harte welkom op dit superleuke event. Het evenement Outdoor Adventure - Break-out Day vindt plaats op het sportpark van Voetbalvereniging Van Nispen, Sportlaan 31 in De Zilk. De dag duurt van 12.00 tot 18.00 uur.

Meld je aan!
Doe je ook mee met deze supertoffe Breakout Day? Neem vriendjes, vriendinnetjes, buurjongens, buurmeisjes, neefjes, nichtjes mee. Hoe meer jongeren hoe leuker het wordt! De dag is gratis. Klik hier om aan te melden.

Volg Instagram voor de laatste nieuwtjes
Ook deze vakantie trommelen we jongeren op om lekker actief te zijn met elkaar. In plaats van een week kiest de organisatie nu voor 1 dag. Het dagprogramma staat bol van de spectaculaire activiteiten. Houd voor het laatste nieuws en het programma het Instagram account van Jongerenwerk Noordwijk in de gaten.

Sportpark Van Nispen in De Zilk
De locatie is deze keer bij Van Nispen in De Zilk. In nieuwbouwwijk ’t Zilt wonen veel nieuwe jongeren. Deze dag geeft hen alle kans om kennis te maken met hun leeftijdsgenoten en elkaar sportief uit te dagen.

Barbecue
Na de Break-out Day kun je lekker nakletsen met een broodje hamburger van de barbecue. De organisatie is in handen van het Welzijnskwartier en Sportbedrijf Noordwijk, Voetbalvereniging Van Nispen en andere organisaties in De Zilk.

Een flyer waarop de Outdoor Adventure Day wordt aangekondigd.

Doe Mee Festival - 17 september

Op zaterdag 17 september (10.00-16.00) is het marktplein naast het zwembad het epicentrum voor kunst, cultuur en sport. In samenwerking met verschillende organisaties kan je meedoen aan allerlei leuk activiteiten, workshops en proef je aan het rijke vrijwilligersleven in gemeente Katwijk.

Doe Mee in Katwijk

Doe Mee Weken 2021