LaBomba komt naar Ex voto

Op zaterdag 12 november 2022 komt de band LaBomba naar Voorhout voor een avond lang vette rock & roots muziek. Samen met Roved uit Voorhout spelen ze een hele avond lekkere rauwe rock.

LaBomba
LaBomba is een power trio dat acht jaar geleden is opgericht door drummer en ex-Voorhouter Peter Nelissen. Sinds vijf jaar bestaat de huidige bezetting en de mannen hebben ondertussen twee albums uitgebracht en onlangs de release, live bij Radio Veronica, van de eerste singel van hun aanstaande 3e album. 

Bandleden
De band bestaat uit zeer ervaren, professionele muzikanten die uit verschillende genres kwamen voordat ze elkaar vonden. Gitarist Maroen komt uit de metal, Bassist Dave uit de rock en drummer Peter uit de roots en blues. Dat bleek een heel interessante voedingsbodem. 
Ondertussen stonden ze op vele festivals in het land (in de regio o.a. op Haringrock), hebben sinds dit jaar hun eigen strandfestival op Texel ieder laatste weekend van mei en speelden in de grote zalen van Nederland zoals Paradiso in Amsterdam en Paard in Den Haag. 

Bekendheid
Onlangs waren ze live in de studio bij Radio Veronica voor hun nieuwe single, waar ze ook gevraagd werden om een cover te spelen. Dat werd I Got Mine van The Black Keys. 
Dat laatste kreeg een leuk staartje. Hun versie krijgt veel lof van de Amerikaanse fanclub van The Black Keys en drummerk ASBA uit Frankrijk gebruikt het nummer sinds kort wereldwijd als promotietune en voorbeeld hoe hun drums klinken (drummer Peter is endorced drummer van het merk). 

LaBomba is berucht om hun vette, Amerikaanse sound met veel 3-stemmige zang. Dat de band iets Amerikaans heeft is niet gek. Gitarist Maroen studeerde er gitaar, Bassist Dave groeide er op en is ook Amerikaans staatsburger en drummer Peter werkte er voor het Amerikaanse muziekblad Billboard. 

You wanna rock? Be there! 

Overige informatie
De deuren openen om 20:00 uur en de entree kost 8 euro. Ex Voto is te vinden op de Jacoba van Beierenweg 118B. Kaarten zijn te bestellen via: ojcfascinus.nl of (https://ojcfascinus.nl/?page_id=232). Vragen? Bel naar Jeroen Lubbers - 0613425430