Ode aan de mantelzorger

Mantelzorger
Zo vaak ongekend
Weet dat jij
Zo kostbaar bent

Een lieve groet aan al die mantelzorgers in gemeente Katwijk. Een hart van goud hebben zij! En daarom verdienen zij een ode vonden de sociaal werkers van Welzijnskwartier. Misschien heb je ook de grote posters langs de weg zien hangen. In aanvulling daarop heeft tekstschrijver Esdor van Elten een prachtig gedicht geschreven.

Zoveel vragen als mantelzorger
Mantelzorgers hebben veel op hun bordje. Bij het praktische (ver)zorgen komen ook vragen als: ‘Hoe voorkom ik dat ik uitval?’ ‘Hoe combineer ik mijn werk met het de zorg voor mijn naaste?’ ‘Welke ondersteuning kan ik krijgen?’ ‘Welke woningaanpassingen zijn mogelijk?’ Welzijnskwartier helpt daarbij . Door te luisteren en samen te kijken wat er nodig is om de zorg vol te houden. Ook geven de sociaal werkers tips hoe je daarbij goed voor jezelf blijft zorgen. Ook na een leven van mantelzorg.

Registreer u gratis als mantelzorger en Welzijnskwartier neemt contact met u op. Via deze registratie helpen we u ook bij het eventueel aanvragen van de Blijk van Waardering. Dit is een bedrag van €100 die u via Welzijnskwartier van de gemeente kunt krijgen.

​​​​​​​Bekijk meer informatie over Mantelzorg
​​​​​​​
Download de poster

 

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.