Tips voor 2021

We staan aan de vooravond van 2021. En wij zitten weer bomvol goede ideeen om de Duin- & Bollenstreek ook volgend jaar weer net even mooier en leefbaarder te maken. Is dat nodig in Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Lisse & Teylingen? Ja, dat is nodig! Nog steeds zijn er duizenden mensen in onze regio die niet 'mee kunnen doen' en aan de kant staan. Met als gevolg eenzaamheid, overbelasting, ongezondheid, schooluitval en onveiligheid. Als je echt goed kijkt, zie je dat overal om je heen?

Hoe gaan jullie daarmee aan de slag ...

... horen we je al vragen. Nou, samen met jou, jouw wijk en jouw vereniging. Overal zien we geweldige initiatieven, waarmee mensen letterlijk en figuurlijk in beweging komen en elkaar ontmoeten. Dat gebeurt in wijk- en jongerencentra, maar bovenal als jij nog iets meer naar een ander omkijkt. 

Maak een extra kop soep. Neem de boodschappen voor een ander mee. Koop lokaal. Stap eens op een duofiets. Loop een maatschappelijke stage. Love een instagrambericht. Verras een buurtgenoot met een bosje bloemen. Gewoon zomaar. Eet een haring op de boulevard met iemand die je niet kent. Met 90 sociaal werkers staan we klaar om jou, jouw wijk en jouw vereniging hierbij te ondersteunen. Kom maar op met al die fantastische ideeën. Wil je alvast wat inspiratie voor 2021? Bekijk dan de 3 tips van onze nieuwe directeur-bestuurder Gwen Spies in het filmpje hierboven.

Goede ideeën voor 2021? Laat ze horen!

Ik heb een leuk idee voor mijn buurt

Dansende meisjes