Join Us

Join Us is er voor iedereen die behoefte heeft aan het leren kennen van leeftijdsgenoten en het opbouwen van een sociale kring. Door Join Us horen jongeren erbij en ontwikkelen ze hun social skills en mindset op een fijne manier.

Vertel wat jij vindt dat moet gebeuren!

Waar worden jongeren blij van? Wat maakt ze boos? Wat vinden ze frustrerend? Waar gaan ze harder voor lopen.? Waar komen ze hun bed niet voor uit? We horen het graag … van jongeren zelf. Van jou dus. Speciaal voor jongeren hebben we een adviesraad opgericht: de Jongerenraad. En die raad heeft snoeihard nieuwe mensen nodig met … jazeker … een mening.

 

Wat doe je bij Join Us?

 Investeer in jezelf

Bij Join Us doe je veel leuke dingen en ontwikkel je jouw sociale vaardigheden. Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond ingevuld wordt. Daarbij leer je hoe je iets kunt organiseren en werk je samen met anderen. Denk aan een spelletjesavond, een pubquiz, voetballen, tafeltennissen, bowlen, boerengolfen, pizza's bakken en nog veel meer toffe activiteiten!

Tijdens de avonden zijn er begeleiders aanwezig die je helpen sociaal sterker te worden. Natuurlijk is het de eerste keer spannend om naar Join Us te komen. Dat vindt iedereen! Eenmaal de drempel over gestapt zul je merken dat de sfeer heel gezellig is. Je bent welkom en je mag jezelf zijn!

Praktische informatie

Kom je uit Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Lisse of Teylingen? Kom een keertje langs!

Join Us Hillegom, Lisse, Teylingen (18-25 jaar) komt om de week op maandag samen van 19.00 tot 21.30 uur in jongerencentrum Fascinus in Sassenheim (Van Alkemadelaan 14).

Join Us Katwijk – Noordwijk (18-25 jaar) komt om de week op woensdag samen, van 19.00 uur tot 21:30 uur in Huis van de Buurt ‘Stappers’ in Katwijk (Louise de Colignylaan 61).

Behoefte aan meer informatie? Stuur een mailtje of appje naar de jongerenwerker onderaan de pagina!

Join Us: voor jongeren, door jongeren (met een beetje hulp)

Gezelligheid, leuke activiteiten en samen werken aan de doelen die je jezelf stelt. Welkom bij het jongerenproject Join Us!

Join Us is er voor jongeren die het soms lastig vinden om vriendschappen te vinden of behoefte hebben aan meer sociaal contact. Er zijn twee groepen voor jongeren van 18 tot 25 jaar. En eens per jaar wordt 'Social Friday' georganiseerd, een dag waarop het in contact brengen van jongeren met elkaar centraal staat. Het verschil met een 'gewone' groep is dat we hier ook samen echt bewust aan de slag gaan om je sociale skills te verbeteren. Je stelt zelf je doelen en daar ga je samen met de jongeren uit de groep (en de begeleiders) mee aan de slag.

Eva (19 jaar) zette de dappere stap en meldde zich aan voor de Join Us groep in de Duin- en Bollenstreek. "Nu ik vaker ben gweest, vind ik het eigenlijk heel leuk om te merken dat iedereen zo verschillend is, maar we het toch zo goed met elkaar kunnen vinden!" Eva raadt iedereen die behoefte heeft aan meer sociaal contact aan om de stap te zetten: "Door naar Join Us te gaan, ontmoet je nieuwe mensen, kan je jezelf ontwikkelen, heb je mensen om je heen en kan je leuke dingen doen met elkaar."

Heb je interesse om je sociale kring vergroten? Kom dan vooral eens langs bij Join Us. Aanmelden gaat eenvoudig via de website: www.join-us.nu.

Stel je vraag aan deze professionele welzijnscoach

Foto van Sascha Treffers

Sascha Treffers

Sociaal Werker - Jongeren

Jongerenwerker Noordwijk