Join Us

Door Join Us horen jongeren erbij en ontwikkelen ze hun social skills en mindset op een fijne manier. Samen met jou gaan we voor minder eenzaamheid.

Vaker leuke dingen doen met andere jongeren

Voel jij je (soms) alleen? Terwijl je liever leuke dingen wil doen met leeftijdsgenoten? Kom erbij en ontdek dat je niet alleen bent. Bij Join us doe je leuke dingen met leeftijdsgenoten en helpen we je sociaal sterker te worden!

 

Wat doe je bij Join Us?

 Investeer in jezelf

Bij Join us doe je veel leuke dingen en helpen we je sociaal sterker worden. Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet. Daarbij leer je hoe je iets kunt organiseren. Denk aan een avondje gamen, spelletjes doen, gourmetten, een filmpje kijken, voetballen, bowlen en nog veel meer toffe dingen! Tijdens de avonden zijn er begeleiders aanwezig die je helpen sociaal sterker te worden! Natuurlijk is het de eerste keer spannend om naar Join us te komen. Dat vindt iedereen! Maar eenmaal bij Join us zul je merken dat de sfeer heel gezellig is. Dat je welkom bent en jezelf mag zijn.

 

 

Join-us logo

Praktische informatie

Kom je uit Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Lisse of Teylingen? Kom een keertje langs!


Join us Katwijk 18-25 jaar Katwijk – Noordwijk komt om de week op woensdag samen, van 19.00 uur tot 22.00 uur in Stappers in Katwijk.
Join us Hillegom, Lisse, Teylingen 18-25 jaar gaat binnenkort van start! Meer informatie volgt snel.
Wil je meer info? Stuur een mailtje of appje naar de jongerenwerker onderaan de pagina.  

Join Us: voor jongeren, door jongeren (met een beetje hulp)

Gezelligheid, leuke activiteiten en samen werken aan de doelen die je jezelf stelt. Welkom bij het jongerenproject Join Us!

Martien Vlieland (22) komt inmiddels al een jaar bij Join Us. “We zijn nu met zeven mensen ongeveer”, vertelt hij. “We hebben gezellige avonden met elkaar en gaan geregeld leuke dingen doen, zoals lasergamen of een escaperoom.” Inmiddels heeft Martien er ook een vriend aan overgehouden met wie hij regelmatig buiten de bijeenkomsten afspreekt “Bijvoorbeeld om te gaan sporten.”

“En dat is precies de gedachte achter Join Us”, vertelt Martine van der Bent van Welzijnskwartier. “Join Us is er voor jongeren die het soms lastig vinden om vriendschappen te vinden of die wat meer uit willen gaan. Er is een groep voor jongeren van 12 tot 18 en van 18 tot 25 jaar. En eens per jaar, op 30 september organiseren we 'Social Friday'. Vorig jaar deden we dat samen met andere jongerencentra in de Duin- en Bollenstreek. Zo brengen we jongeren met elkaar in contact. Het verschil met een 'gewone' groep is dat we hier ook samen echt bewust aan de slag gaan om je sociale skills te verbeteren. Je stelt zelf je doelen en daar werken we dan aan.” Martien beaamt dat: “Ze helpen mensen echt om een beetje uit je schulp te kruipen.” Maar bovenal: “Het brengt gewoon echt plezier.”

Heb je interesse om je sociale kring vergroten? Kom dan vooral eens langs bij Join Us. Aanmelden gaat eenvoudig via de website: www.join-us.nu.

Meld je net zoals Martien aan voor Project Talent

Stel je vraag aan deze professionele welzijnscoach

Foto van Marloes de Mooij

Marloes de Mooij

Outreachend jongerenwerker