Kennismaking met kunst en cultuur

Basisschoolleerlingen kennis laten maken met het complete sport- en cultuuraanbod bij hen in de buurt, dat is waar Sjors voor staat.

Sjors Creatief

De Schoolkunstcommissie stimuleert de culturele organisaties uit gemeente Katwijk om hier mee aan de slag te gaan, onder de naam Sjors Creatief.

Terug naar overzicht Kunst en Cultuur aanbod voor organisaties
Terug naar overzicht Schoolkunstcommissie
 
 

Vergoeding proeflessen

Bied je als organisatie kennismakingmogelijkheden aan d.m.v. proeflessen,  workshops, etc. voor basisschoolleerlingen, dan kun je bij de Schoolkunstcommissie een vergoeding krijgen. Zo kun je de activiteit gratis (of goedkoper dan normaal) aanbieden, waardoor de drempel voor kinderen om mee te doen wordt verlaagd!

Download hier het Declaratieformulier

Stuur deze ingevuld naar Asli Filiz

Verschillende soorten penselen, verf en stiften

Boekje

Eens per jaar wordt er een boekje samengesteld dat aan het begin van het schooljaar wordt uitgedeeld aan alle basisschoolkinderen.  In het boekje staat het gehele kennismakingsaanbod op het gebied van sport en cultuur. Een mooie kans om op zo'n manier jouw culturele organisatie open te stellen voor nieuw jong publiek! 

Wil jij op de hoogte worden gehouden zodra het nieuwe boekje gemaakt gaat worden, zodat ook jouw organisatie met kennismakingsactiviteiten vermeld kan worden? Neem dan contact op met Asli Filiz  aslifiliz@welzijnskwartier.nl 

Doe Mee in Katwijk!

De website Doe Mee in Katwijk is een verzamelplaats van het gehele activiteitenaanbod in de gemeente Katwijk. De activiteiten van Sjors Creatief vallen hier ook onder. Maak dus vooral gebruik van dit platform, om jouw activiteiten uit te lichten!

Meer informatie

Asli Filiz sociaal werker bij Welzijnskwartier is de contactpersoon voor culturele organisaties uit gemeente Katwijk. Bij haar kun je terecht voor meer informatie over Sjors Creatief. Zij is te bereiken via aslifiliz@welzijnskwartier.nl

Foto van Asli Filiz

Asli Filiz

Sociaal Werker - Ontmoeten