Project Talent

Wil jij jouw talenten ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten en iets doen voor de samenleving? Ben jij tussen de 14 en 27 jaar en wil je graag investeren in jezelf? Meld je dan aan voor het MDT-traject - Project Talent!

Yes, ik meld me aan!

Project talent - MDT

Skills ontwikkelen voor jouw droombaan?

Weet jij al precies wat je wilt? Of heb je nog geen idee? Start in beide gevallen jouw zoektocht met Project Talent. Onderdeel van MDT (Maatschappelijke Diensttijd). Speciaal voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar. Het is dé kans om te ontdekken wat jouw talenten zijn. Je ontmoet nieuwe mensen en je ervaart hoe leuk het is om iets te doen voor een ander.

 

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Waar kan je aanmelden?

Investeer 6 maanden in jezelf!

Ben je tussen de 14 en 27 jaar? Dan zoeken we jou voor het Project Talent. Een kwart van de trajecten is gereserveerd voor kwetsbare jongeren zonder zinvolle dagbesteding. Uiteraard is er ook nog ruimte voor maatschappelijke organisaties die ons ‘goud van de toekomst’ een stap verder willen brengen.


Alle startdata

Meld je aan voor Project Talent

 

Hoe ziet het traject eruit?


Alle startdata

Meld je aan voor Project Talent

 

Meisje met rood haar

Ashley doet mee!


'Ik doe mee in Lisse. Ik doe mee omdat ik ben gestopt met mijn opleiding en op zoek ben naar wat bij me past. Ik hoop mijn talent te ontdekken en te kijken wat ik nou echt leuk vind.'


Meld je net zoals Ashley aan voor Project Talent

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Flexibele startdata

Meld je dan snel aan en ontdek jouw talent!

Project Talent start met een skillstraining en een matchingsevent om te kijken bij bij welke organisatie jij het beste past. 6 maanden lang vul jij jouw 'rugzak' met kennis en vaardigheden waar je je de rest van je leven wat mee kunt. Maandelijks is er een groepsbijeenkomst waarin je ervaringen deelt. Er is ook nog individuele coaching beschikbaar. Bij het afronden krijg je een landelijk erkend MDT-certificaat!Yes, ik wil ook een certificaat

Wie zitten achter Project Talent?


Meld je dan snel aan en ontdek jouw talent!
 

Welzijnskwartier, gemeente Katwijk, gemeente Hillegom, gemeente Lisse, gemeente Teylingen en gemeente Noordwijk slaan samen met partners Welzijn Noordwijk, Welzijn Teylingen en WelzijnsKompas de komende twee jaar de handen ineen om een mooi MDT-programma op te zetten voor de gehele Duin- en Bollenstreek. Een programma dat zo breed gedragen wordt, zorgt voor veel slagkracht. Ook valt het traject volledig binnen de Maatschappelijke Agenda van de gemeente Katwijk. Met het MDT-traject krijgt het vrijwilligerswerk onder jongeren een structurele en effectieve aanpak. In de regio wonen 35.000 jongeren tussen de 14 en 27 jaar.  

Ik heb interesse om een Doe-Plek te worden!
 
Doe-Plekken
Naast sociaal werkers die gespecialiseerd zijn in jongeren en een actieve denktank vanuit de jongeren zelf, is er nu al een flinke lijst van publieke en private organisaties die interessante vrijwilligersplaatsen aanbieden. Denk hierbij aan organisaties als: VV Katwijk, Topaz, ICF, Fietsmaatje Lisse-Hillegom, Sportbedrijf Katwijk en Lisse Actief.

 

Ik wil een doe-plek worden

Stel je vraag aan deze professionele welzijnscoach

Foto van Jeroen van der Voort

Jeroen van der Voort

Sociaal Werker MDT en Training Positieve Gezondheid