Doe Mee Markt - 11 september

Sport, kunst en cultuur op het marktplein

Wil jij weten wat het Katwijkse verenigingsleven jou te bieden heeft? Kom dan naar de Doe Mee Markt op zaterdag 11 september. Op de Doe Mee Markt kan je gratis deelnemen aan diverse workshops en activiteiten van lokale clubs en verenigingen. Kortom: de ideale plek om een activiteit te vinden die bij je past!

Na ruim anderhalf jaar vol beperkingen kunnen clubs en verenigingen hun activiteiten vanaf september (hopelijk) weer zoals vanouds organiseren. Om dit te vieren organiseren Sportbedrijf Katwijk en Welzijnskwartier in samenwerking met verschillende clubs en verenigingen de Doe Mee Markt. Tijdens de Doe Mee Markt kan je gratis kennismaken met het lokale aanbod van sport, kunst, cultuur en andere vrijetijdsbesteding. Van spellen en sportieve activiteiten tot muzikale optredens en demonstraties: er is voor jong en oud genoeg te zien en te beleven!

De Doe Mee Markt vindt plaats op zaterdag 11 september 2021 op het marktplein, in Zwembad Aquamar en in de Muziekschool (omgeving Zeeweg-Piet Heinlaan) in Katwijk. Het evenement wordt om 10:00 uur officieel geopend door wethouder Van Helden. Van 10:15 tot 15:30 uur kan je meedoen met verschillende workshops en activiteiten van lokale clubs en verenigingen. Ook worden er verschillende optredens en demonstraties gegeven. Meedoen met de Doe Mee Markt is gratis.

Meer weten? Bekijk hier het complete programma van de Doe Mee Markt.

Iedereen wil ertoe doen, zinvol bezig zijn, anderen ontmoeten en erbij horen. Tijdens de ‘Doe Mee weken’ staat dit centraal (6 september t/m 11 oktober). De seizoensopening (Doe Mee Markt) en de speciale thema's zijn de aanleiding voor gemeente Katwijk en Welzijnskwartier om met de campagne 'Doe Mee Weken' de activiteiten van diverse lokale partners, clubs en verenigingen in het zonnetje te zetten.

Doe Mee Weken 2021