Wijkteam Rijnsburg komt graag met u in contact

Een cadeau voor u!

Wellicht bent u ze al eens ergens tegengekomen in de vrolijke blauwe jassen; de sociaal werkers van het Wijkteam Rijnsburg van Welzijnskwartier. Op 21 december a.s. lopen zij op verschillende momenten van de dag door diverse wijken van Rijnsburg om een kleine kerstattentie uit te delen.

U treft ze onder andere in de straten rondom het Hoftuinplein, bij de Skatebaan, Dierenweide, Kleipetten en het Burgemeester Koomansplein. Zij zijn benieuwd om te horen hoe het met u en met jou gaat. Ook nemen zij alle tijd om informatie te geven over activiteiten en dienstverlening van Welzijnskwartier in Rijnsburg. Juist in deze tijd kan even een spontaan contactmomentje met elkaar hebben zo waardevol zijn.

Amber, Larissa, Margreet, Ria, Jeffrey, Annabel, Judith en Chantal van het Wijkteam Rijnsburg Welzijnskwartier kijken ernaar uit om u en jou te ontmoeten op hun ronde door Rijnsburg.

Meer weten over deze actie, of heeft u vragen over onze activiteiten en dienstverlening?
Neem dan even contact met ons op via telefoonnummer 071-4033323 Mailen kan ook: wijkteamrijnsburg@welzijnskwartier.nl. Of loop eens binnen in de ochtenduren bij ons kantoor op de 2e etage in de Burgt op het Burgemeester Koomansplein.