Diagnose dementie en dan?

Op woensdag 12 oktober a.s. vindt een bijeenkomst van het Alzheimer Café plaats in het Huis van de Buurt Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62 te Katwijk. Casemanager Dementie bij Marente Ruth Hoogerdijk is te gast om te vertellen wat het met mensen doet als ze te horen krijgen dat ze dementie hebben.  
 

Als jij of jouw naaste de diagnose dementie heeft gekregen dan loop je ongetwijfeld met veel vragen rond. Kan ik nog wel thuis blijven wonen? Heb ik een hulpverlener nodig? Kan alles straks nog wel zelf? En zo niet, wat dan? Zal ik mijn omgeving vertellen over de diagnose? Deze avond gaan we in op de vragen die ontstaan na het vaststellen van dementie.  

Wil je met ons meepraten over dit thema? Je bent van harte welkom in de Zwanenburg. Alzheimer Café Katwijk is een ontmoetingspunt voor patiënten, familieleden, hulpverleners, vrijwilligers en overige belangstellenden die meer willen weten over leven met dementie. Je bent welkom vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur. De bijeenkomst eindigt tussen 21.15 en 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Het Alzheimer Café Katwijk is een samenwerkingsverband tussen Curadomi, DSV, Buurtzorg, Topaz, Welzijnskwartier, Marente en Alzheimer Nederland.  
 
Indien je meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Corrie van Dijk, Topaz Overduin tel. 071-4056111.