De Burgt en de bibliotheek op zaterdag open

Op zaterdag is en blijft de Burgt en dus de bibliotheek in Rijnsburg open. Op social media en door diverse partijen werd afgelopen week iets anders gezegd en dat zetten we graag even recht.

Met ingang van 1 juli 2022 is Welzijnskwartier de nieuwe beheerder geworden van De Burgt en is zowel met de gemeente als met de bibliotheek in gesprek over de wijze waarop De Burgt het beste kan worden geleid. Tot eind van dit jaar staat deze samenwerking.
 
Welzijnskwartier heeft echter de brasserie niet in beheer gekregen van de gemeente Katwijk en deze blijft dan ook gesloten. De bibliotheek was op zaterdag bemand geopend van 10.00 tot 13.00 uur en onbemand van 13.00 tot 16.00 uur. De bemande ochtend opening blijft zo. Over het voortzetten van de onbemande opening van 13.00 tot 16.00 uur is deze week zelfs al een oplossing geregeld. Vandaag is de bibliotheek nog van 13.00 tot 16.00 gesloten en volgende week de hele dag open.

De Burgt

Doe Mee Festival - 17 september

Op zaterdag 17 september (10.00-16.00) is het marktplein naast het zwembad het epicentrum voor kunst, cultuur en sport. In samenwerking met verschillende organisaties kan je meedoen aan allerlei leuk activiteiten, workshops en proef je aan het rijke vrijwilligersleven in gemeente Katwijk.

Doe Mee in Katwijk

Doe Mee Weken 2021