Halloween: Spookhuis Ex-Voto, meer dan 300 bezoekers!

Op zaterdag 29 oktober veranderde Jongerencentrum Ex Voto in een waar spookhuis! De jongeren van Voorhout hebben zich in de afgelopen weken hard ingezet om een geweldig Halloween-event op te zetten.

Wat begon met een simpel idee, groeide al snel uit tot een grootschalig evenement. Zo zijn jongeren bezig geweest met het uithollen van pompoenen, het tekenen van een plattegronden, het versieren van het jeugdcentrum, het ontwikkelen van het bijbehorende promotiemateriaal en het maken van een draaiboek voor de desbetreffende avond. Daarnaast heeft het jongerenwerk in Voorhout zich aangemeld als locatie die bezocht kon worden voor de spooktocht die door het dorp zou trekken.

Grote opkomst
Na dagen werk stond op 29 oktober alles klaar, had iedereen zijn kostuum aan en stonden we in de startblokken om de kinderen van Voorhout te laten griezelen. Waar we al tevreden zouden zijn geweest met 80 bezoekers, werden dit er uiteindelijk meer dan 300! Ondanks dat dit grote aantal voor de uitvoerende jongeren even schrikken was, hebben zij dit geweldig opgepakt en hebben we er een geweldige avond van weten te maken!

Deze avond heeft iets losgemaakt in Voorhout. In de nasleep van dit evenement regende het online positieve reacties van zowel jong als oud, is de deelname aan onze wekelijkse tienermiddagen verdubbeld en spreken de bewoners van Voorhout hier onderling nog steeds over. Ook de vrijwilligers van Ex Voto zijn nog zeer te spreken over het evenement en stiekem ook erg trots op wat zij die avond hebben neergezet!

Alle lof voor team Ex-Voto! Bekijk de video hieronder!

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.