Kleuren en kletsen in april

Samen kleuren is echt veel leuker

Een boekenwinkel omtoveren tot een creatief atelier waar kleurfans hun hart kunnen ophalen; deze uitdaging durfde The Readshop eigenaar Drees Hoek met sociaal werker Margreet Gillebaart van Welzijnskwartier wel aan te gaan.

“Ik vind het super om onze winkelruimte in te zetten voor sociale activiteiten, waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten. Dus op de vraag van Margreet om samen maandelijks kleur-en kletsbijeenkomsten te organiseren hoefde ik niet lang na te denken.

De opkomst op de eerste avond overtrof onze verwachtingen; 20 kleurfans variërend in de leeftijd van 18 tot en met 88 jaar schoven aan tafel en verdiepten zich in allerlei kleurtechnieken onder de enthousiaste leiding van Margreet.

“Samen kleuren is echt heel gezellig, leuk dat er zoveel jonge mensen meedoen. Enne, ik leer er ook nog van. Daar ben je toch nooit te oud voor, al ben ik al 88”, glundert een van de deelnemers.

“Het is ook zo ontspannend om te doen. Ik wist niet dat er zoveel effecten mogelijk waren met kleurpotloden, vult een andere deelneemster aan. “Zo samen aan de slag gaan in deze gezellige winkel, is echt leuk; ik wil elke week wel zo’n gezellig avondje.”

De volgende kleur en kletsavond is op donderdag 14 april a.s. Aanvang 19.30 – 22.00 uur. Kosten: € 5 euro te voldoen in de winkel. Dit is inclusief gebruik van 1 consumptie en materiaal. Je kunt je opgeven via www.doemeeinkatwijk.nl zoek op Kleuren en Kletsen. Of mail naar Rijnsburg@readshop.nl