Inloop koffieochtend voor mantelzorgers in Katwijk

Ben jij mantelzorger en vind je steeds niet het moment om zich bij ons in te schrijven? Of twijfel je misschien of je wel mantelzorger bent? Dan is dit jouw kans! Op donderdag 13 oktober van 10.30 uur tot 12.00 uur zijn wij met het team van Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning te gast bij Brasserie de Roskam, Turfmarkt 2 Katwijk. Welzijnskwartier biedt je een kopje koffie met wat lekker aan.

In Nederland zorgen zo’n 5 miljoen mensen voor een naaste die extra zorg nodig heeft. Dit zorgen voor elkaar is onmisbaar in onze samenleving. Dit wordt ook wel mantelzorg genoemd. Mantelzorgers kiezen er niet voor om te gaan zorgen; het overkomt hen door de emotionele band die er is met degene die zorg nodig heeft. Herken je dit? Dan ben jij mantelzorger.

Welzijnskwartier Mantelzorgondersteuning wil voorkomen dat mantelzorgers overbelast raken en helpen hen een handje op weg om de zorg vol te kunnen blijven houden. Onze sociaal werkers luisteren naar jouw verhaal, geven informatie, bieden lotgenotencontact en organiseren bijeenkomsten waar je als mantelzorger even los kunt zijn van de zorg of informatie krijgt over een bepaald thema. 

​​​​​​​Schrijf je in als mantelzorger