NL Doet, jij ook?

Helpen, klussen, ontmoeten tijdens NL doet

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart is het weer zover: het Oranje Fonds organiseert voor de achttiende keer NLdoet. NLdoet is een schitterende traditie geworden. De actie wordt ook in Katwijk weer opgepakt. Met een beetje van je tijd en inzet kun je samen echt het verschil maken.
 
Heb jij een gaatje vrij in je agenda op 11 of 12 maart? Doe mee! Alleen, of samen met een groepje vrienden, familie, collega’s of je club. Aan de slag met vogelhuisjes en insectenhotels voor een groene wijk, voorjaarsklaar maken van tuinen en terrassen. Grote schoonmaak, bouwen van moestuinbakken. Poffertjes bakken in het verzorgingshuis of het buurthuis/clubgebouw een nieuwe lik verf geven. Graffiti bij de 3x3 basketbalveldjes of een uitje met bewoners van een zorgcentrum. Ga je met je handen in de aarde of pak jij je gereedschap?! Er is genoeg keus! 
 
Vele handen maken licht werk 
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Met NLdoet laten we zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.  
Meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek op de website van NLdoet een activiteit in jouw buurt. Kies de activiteit die je het meeste aanspreekt en meld je aan! 

Bekijk alle klussen
 
Dit jaar zijn er door corona minder klussen aangemeld, maar ook later in het jaar kunnen veel clubs en organisaties jouw hulp goed gebruiken. Vind je nu geen passende klus, maar wil je wel iets gaan betekenen als vrijwilliger?  
Kijk op  www.doemeeinkatwijk.nl  voor alle vrijwilligersvacatures van organisaties die gedurende het hele jaar blij zijn met jouw hulp.