Op ‘eet’ bezoek bij het Buurtcafe de Rozer.

Op 27 juli hebben we de stoute schoen aangetrokken en zijn we met scootmobiel en rollator vertrokken vanuit de Zwanenburg naar het Buurtcafe de Rozer op het Zeehosplein. 

De open tafel van de Zwanenburg verzorgt elke week op woensdag een maaltijd, in de zomertijd kiezen wij voor allerlei nieuwe initiatieven, die we gaan bezoeken. Deze keer was het de Rozer, dit is een gezellige ontmoetingsplek in het gezondheidscentrum Zeehos, waar je naast een lekker bakje koffie ook een heerlijke gezonde maaltijd kan kopen voor een fijne prijs. 

We hebben gezamenlijk koffie gedronken in de Zwanenburg en om 11 uur gingen de jassen aan. Het beweegmoment op de stoel werd  ingeruild voor een buiten moment. Met als beloning een warme maaltijd. De wandelaars werden begeleid door Jaap van der Meij, die anders het beweegmoment verzorgd bij de Zwaan-inn (de activiteit voor de Open tafel). 

Aangekomen bij de Rozer vonden we een gedekte tafel en werden we met open armen ontvangen door Martin de Mol, de kok van de Rozer, de aanwezige bewoners en personeel van het Raamwerk. Wim had heerlijke Nasi gekookt, met een pindasaus om je vingers van af te likken. Er was voldoende zodat Coen van Beelen (de rechterhand van Wim), voor de tweede keer ouderen wat extra's kon opscheppen. 

Raamwerk bedankt namens deelnemers en vrijwilligers van de Welzijnskwartier ‘huis van de buurt Zwanenburg’ voor jullie gastvrijheid.  
 



Doe Mee Festival - 17 september

Op zaterdag 17 september (10.00-16.00) is het marktplein naast het zwembad het epicentrum voor kunst, cultuur en sport. In samenwerking met verschillende organisaties kan je meedoen aan allerlei leuk activiteiten, workshops en proef je aan het rijke vrijwilligersleven in gemeente Katwijk.

Doe Mee in Katwijk

Doe Mee Weken 2021