Samen fit in evenwicht

Verbeter uw kracht en uw balans met de cursus Fit in Evenwicht

Vallen van de trap, van de fiets of gewoon in uw eigen huis; het overkomt iedereen wel eens en heeft veel impact op uw zelfredzaamheid. Welzijnskwartier organiseert in overleg met Zorggroep Katwijk vanaf 23 maart een ‘Valpreventietraining’, die bijdraagt aan uw balans en kracht. 

Wilt u steviger op uw benen staan tijdens dagelijkse activiteiten en vooral minder risico lopen om te vallen? Dan moet u meedoen met ‘Fit in Evenwicht’. Een oefenprogramma om uw beenspieren sterker te maken. Gedurende 12 weken wordt u begeleid door een gespecialiseerde begeleider. Zij begeleidt u op uw eigen niveau en tempo. Zo verbetert u snel uw kracht en uw balans en daardoor het risico dat u minder snel valt.

De cursus start op woensdag 23 maart 2022 in Rijnsburg en bestaat uit 12 bijeenkomsten. De kosten voor deze cursus kunt u declareren bij uw aanvullende ziekte verzekering. U kunt zich op geven via www.doemeeinkatwijk.nl of u meldt zich op 23 maart om 10 uur in de Voorhof. Wij zorgen er dan voor dat u wordt ingeschreven. Wilt u meer informatie, dan kunt u bellen met Lilyan Hofstee (06 82052107 of 071-4033323).