Leef je uit tijdens de SPOOKY BREAKOUT

In het teken van Halloween wordt er een echte Spooky Breakout georganiseerd bij 's Heerenloo. Kom je actief uitleven tijdens de sport & spel activiteiten die de buurtsportcoaches zullen begeleiden om vervolgens je eigen scary pompoen uit te hollen.

Dit zijn activiteiten waar je honger van krijgt, dus laten we samen de heksenmaaltijd eens proeven terwijl je je laat schminken als jouw favoriete scary-held door toneelvereniging ODI. Daarna bereiden we ons voor op de lasergame hunt tegen onder andere de politie en boa's. Laat ze schrikken met je spooky outfit en zorg dat je in het spel blijft.  

Ook deze vakantie trommelen we jongeren op om lekker actief te zijn met elkaar. In plaats van een week kiest de organisatie nu voor één dag omdat dit eerder dit jaar een groot succes bleek tijdens de Outdoor Adventure Day in de Zilk. 

Doe ook mee met deze supertoffe Spooky Breakout! Neem vriendjes, vriendinnetjes, buurjongens, buurmeisjes, neefjes, nichtjes mee. Hoe meer jongeren hoe leuker het is! 

Praktische informatie
De organisatie is in handen van Welzijnskwartier in samenwerking met Gemeente Noordwijk, Sportbedrijf Noordwijk, 's Heeren Loo en toneelvereniging ODI. De Sppoky Breakout is helemaal gratis. Voor meer informatie over de locatie, tijden of opgeven ga naar www.noordwijkactief.nl