Symfo metalnight in OJC Fascinus (Sassenheim)

 

Op zaterdag 15 oktober is er live muziek in Sassenheim. Maarliefst drie toffe symfonische metalbands zullen een avondvullend programma verzorgen in OJC Fascinus. De headliner is de band Dance with Dragons. Kaarten zijn vanaf nu beschikbaar. Maak je klaar voor een onvergetelijke avond.

3 verschillende bands
De Nijmeegse female fronted symphonic metalband Egeria zal voor het eerst in de bollenstreek neerstrijken voor een optreden. De band rond zangeres Nicole de Ruiter heeft veel lof geoogst met haar EP “As Night Falls” (2019) en werkt momenteel aan nieuwe nummers waarvan er wellicht deze avond al een aantal live ten gehore zullen worden gebracht.

Headliner is de Delftse symfonische metalband Dance with Dragons. Soms snoeihard en duister, dan weer poeslief, de band staat garant voor stevige melodische metal met een energie die het podium afknalt in een crescendo van vrouwelijke zang, grunts, melodie, brullende gitaren en krachtig slagwerk. Deze zeskoppige formatie bestaat uit door de wol geverfde muzikanten waarvan de kernleden al ruim 15 jaar met elkaar spelen en werkt momenteel aan haar debuutalbum die naar verwachting in 2023 uitgebracht zal worden.

Speciale gast deze avond zijn de lokale helden van Arluna. Deze symfonische metalband bestaat uit vijf bandleden met muziek in hun bloed. In 2020 heeft Arluna de EP 'Salvation Star' gelanceerd en momenteel wordt aan het debuut album 'Universal Destiny' gewerkt. Het album draait rond centrale thema's zoals leven en dood, licht in de duisternis, liefde, vrijheid en levenslot. De band heeft dit album geschreven tijdens de lockdown om positief te blijven in moeilijke tijden. In vergelijking met de EP is het geluid van dit album symfonischer, bombastischer, en “meer metal”. Het album zal eind 2022 het levenslicht zien, maar voor degene die niet zo lang willen wachten zullen de nieuwe nummers alvast te horen zijn bij het optreden in OJC Fascinus!

Wil je er bij zijn koop dan snel een kaartje via onderstaande website!

Locatie: OJC Fascinus, Van Alkemadelaan 14 in Sassenheim
Tijden: deur 19.30 bands: tussen 20 en 24u
Kaarten € 7 via ojcfascinus.nl