Prijsverandering ANWB AutoMaatje

 

Als gevolg van de hoge brandstofprijzen heeft ANWB de onkostenvergoeding, die je betaalt aan de chauffeur van ANWB AutoMaatje, per 21 maart 2022 tijdelijk verhoogd naar 35 cent per kilometer. De afgelopen periode heeft de ANWB de situatie in de gaten gehouden. De prijzen blijven hoog en het is niet duidelijk of dit gaat veranderen. De ANWB heeft daarom besloten om deze tijdelijke verhoging om te zetten in een vaste prijs van 35 cent per kilometer voor de resterende maanden van 2022.

In december 2022 bekijkt de ANWB opnieuw de prijzen. Naar aanleiding daarvan stellen zij de onkostenvergoeding voor het jaar 2023 vast. Dit wordt ieder jaar herhaald. De hoogte van de onkostenvergoeding wordt op onze website vermeld en het wordt u verteld bij het bestellen van een rit. De website is te vinden via de volgende link: https://katwijkrijdtmee.nl

Voor vragen kunt u natuurlijk bij ons terecht. Dit kan iedere werkdag tussen 09.00 en 12.00 via telefoonnummer 071-3031280.

Man stapt in auto met chauffeur

Doe Mee Festival - 17 september

Op zaterdag 17 september (10.00-16.00) is het marktplein naast het zwembad het epicentrum voor kunst, cultuur en sport. In samenwerking met verschillende organisaties kan je meedoen aan allerlei leuk activiteiten, workshops en proef je aan het rijke vrijwilligersleven in gemeente Katwijk.

Doe Mee in Katwijk

Doe Mee Weken 2021