NIEUW: Yoga in de Burgt

Vanaf maandag 12 september organiseert Welzijnskwartier wekelijks een uur Yoga in de Burgt. De beweegactiviteit start elke maandag om 10:00 uur onder begeleiding van yoga instructrice Elvira.

De beweegactiviteit is geschikt voor jong tot oud (12 – 80) jaar. Tijdens de activiteit zullen diverse beweeg en stretchvormen worden aangeboden waardoor het lichaam soepel, sterker en meer ontspannen wordt. Na afloop is er de gelegenheid tot ontmoeten en napraten onder het genot van een kopje koffie of thee.

De activiteit is de eerste keer gratis, daarna zal er een lidmaatschap dienen te worden afgesloten. Koffie en thee is voor eigen rekening. Ben je geïnteresseerd of ken je iemand voor wie dit een leuke activiteit zou kunnen zijn. Geef je op via de frontoffice van Welzijnskwartier (071-4033323) of kom langs en doe mee.

Voor vragen over Yoga in de Burgt of andere beweegactiviteiten in Rijnsburg kun je contact opnemen met beweegmakelaar Jeffrey Drost via jeffreydrost@welzijnskwartier.nl of 06-57882682.

Doe Mee Festival - 17 september

Op zaterdag 17 september (10.00-16.00) is het marktplein naast het zwembad het epicentrum voor kunst, cultuur en sport. In samenwerking met verschillende organisaties kan je meedoen aan allerlei leuk activiteiten, workshops en proef je aan het rijke vrijwilligersleven in gemeente Katwijk.

Doe Mee in Katwijk

Doe Mee Weken 2021