Benefietavond 'Ieder Kind Een Kans'

Op 16 juni van 19:00 tot 23:00 uur vindt er in jongerencentrum Ex Voto, Jacoba Van Beierenweg 118b, een benefietavond plaats ter ondersteuning van Stichting Wish Omnia. Het jongerenwerk van het Welzijnskwartier organiseert samen met de Rotary Club Voorhout en Stichting Combibrug een spectaculaire avond, waarop er door middel van het Rad van Fortuin fantastische prijzen kunnen worden gewonnen!
    
Het jongerenwerk in Teylingen (Welzijnskwartier) zet zich de afgelopen jaren in voor een verscheidenheid aan goede doelen. Ook dit jaar is dit niet anders en zetten de jongeren van Teylingen zich in voor Stichting Wish-Omnia. 

Stichting Wish-Omnia helpt iedereen die om wat voor reden dan ook in een kwetsbare situatie is beland. Zo ook kinderen die binnen onze regio opgroeien in armoede. Het project ‘Ieder Kind een Kans’ heeft als doel om kinderen met behulp van een ‘Kindpakket’ gelijkwaardig mee te kunnen laten doen op school en in de maatschappij. Voor dit goede doel zetten de jongeren van Teylingen zich graag in!

Er worden door het jongerenwerk van het Welzijnskwartier in samenwerking met de Rotary Voorhout en Stichting Combibrug verschillende activiteiten opgezet om een steentje bij te dragen. Hierbij valt er onder andere te denken aan een sponsorloop, worden er brownies gemaakt/verkocht, worden er auto’s gewassen bij een zelf opgezette ‘carwash’ en wordt er op 16 juni een benefietavond georganiseerd in jongerencentrum Ex Voto op de Jacoba van Beierenweg 118b in Voorhout. 

Op deze benefietavond worden er via een Rad van Fortuin te gekke prijzen verloot. Deze prijzen worden gesponsord door verschillende ondernemers uit heel Teylingen! Natuurlijk is er op deze avond nog veel meer te beleven! Kijk, onder het genot van een hapje en een drankje hoe de jongeren uit Teylingen zich voor het goede doel inzetten, stap op een hometrainer om een mooi bedrag bij elkaar te fietsen en win fantastische prijzen, geschonken door lokale ondernemingen bij het Rad van Fortuin.  

Zet vrijdag 16 juni, 19:00 – 23:00 uur, in je agenda en beleef een gezellige vrijdagavond, waarbij je een ander net dat steuntje in de rug geeft!

Deze activiteiten worden georganiseerd door het jongerenwerk Teylingen van het Welzijnskwartier te Katwijk. Het jongerenwerk Teylingen kun je vinden in Ex-Voto, Jacoba van Beierenweg 118B te Voorhout en Sassenheim, Van Alkemadelaan 14 te Sassenheim.