Wie is toch die Annabel?

Wie is toch die Annabel?

Muzikale theatervoorstelling Hans de Booij
“Iemand zei dit is Annabel, ze moet nog naar het station”. De eerste zin van een lied dat veel mensen kunnen meezingen. In de zomer van 1983 werd Hans de Booij in één klap beroemd met zijn hit ‘Annabel’. 40 jaar na deze hit komt Hans de Booij met zijn theatervoorstelling naar Katwijk. Op 12 oktober kunt u deze voorstelling gratis bezoeken.

Over het turbulente leven van zanger Hans de Booij is veel te vertellen. Tijdens deze muzikale en interactieve theatervoorstelling vertelt en zingt De Booij samen met schrijver Sander van Leeuwen over zijn roem en succes, maar ook over pijnlijke relaties, bijna-doodervaringen en eenzaamheidsgevoelens. U komt te weten over hoe de hit Annabel tot stand kwam. Maar ook zijn nieuwe lied ‘1000 jaar eenzaamheid’ komt aan bod. Gedurende de voorstelling is er gelegenheid om de zanger zelf vragen te stellen.

Gratis Toegang
Deze theatervoorstelling wordt georganiseerd door gemeente Katwijk en Welzijnskwartier in het kader van de week tegen eenzaamheid. De zaal van JVC De Schuit is geopend vanaf 19:30 en de toegang is gratis. Vanwege het beperkte aantal zitplaatsen vragen we u wel om vooraf aan te melden. Dit kan via: https://www.doemeeinkatwijk.nl/activiteit/379219/ontmoet-zanger-hans-de-booij-in-muzikale-theatervoorstelling