Zanger Hans de Booij ontmoeten in muzikale theatervoorstelling

Zanger Hans de Booij ontmoeten in muzikale theatervoorstelling in Katwijk

Dit jaar verscheen het boek Het wordt niets zonder jou over het leven van zanger Hans de Booij. Met boek en bladmuziek onder de arm gaan De Booij en schrijver Sander van Leeuwen nu samen het theater in. Kom naar deze kwetsbare en tegelijk vrolijke voorstelling waar het natuurlijk gaat over roem en succes, maar ook over pijnlijke relaties, bijna-doodervaringen en eenzaamheidsgevoelens.

Datum: 12 oktober
Tijd: 20:00
Locatie: De Schuit
Toegang is kosteloos.
Aanmelden via: doemeeinkatwijk.nl

In de zomer van 1983 werd Hans de Booij in één klap beroemd met de hitsingles Annabel en Thuis ben. Het was het begin van een turbulente muziekcarrière en een nog turbulenter leven.

Over dit leven verscheen april dit jaar een biografisch portret. Geniet van De Booijs liedjes en luister naar de door Van Leeuwen voorgelezen verhalen uit het boek. Over hoe de hit Annabel tot stand kwam. Over zijn liefde voor muziek. Over zijn nieuwe lied 1000 jaar eenzaamheid.

Gedurende de voorstelling is er de gelegenheid om de zanger vragen te stellen. Richard Vink, lokaal cultfiguur, zal zowel Hans de Booij als het publiek boeien en binden met prikkelende vragen.

De voorstelling wordt georganiseerd door Welzijnskwartier en gemeente Katwijk in kader van het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid.

​​​​​​​Bestel jouw tickets hier

Doe Mee Festival

Katwijkse verenigingen en organisaties hebben heel veel te bieden! Wat precies? Dat laten zij zien op het Doe Mee Festival op 9 september 10:00-16:00 uur op het Marktplein naast Aquamar. Er zijn grote en kleine workshops, optredens, activiteiten en een gezellige informatiemarkt.  
  
Het Doe Mee Festival is voor jong en oud. De naam verklapt al het idee van het event: MEEDOEN. Bij alles wat er op het marktplein gebeurt staat MEEDOEN centraal. Lekker actief meedansen met DC Dance, meezingen met Romans Twelve, radio maken voor RTV Katwijk of ontdek het vrijwilligerswerk in buurt. Laat je inspireren bij het Blijtank Station, proef de lekkerste gerechten in de foodcorner of stap op de smoothiefiets. Ervaar dit en nog veel meer aanbod van lokale organisaties op 9 september.