Organisaties gezocht voor het Doe Mee Festival

Laat zien wat je in huis hebt

Ook dit jaar pakt Welzijnskwartier weer uit met het Doe Mee Festival. Op 9 september 2023 zijn organisaties uit KRV weer welkom om het begin van het seizoen feestelijk in te luiden op het marktplein naast het Zwembad Aquamar. Doe mee met workshops en activiteiten van organisaties op het gebied van kunst, cultuur, muziek en bewegen.

Op het festival is van alles te beleven; Als organisatie laat je de bezoekers ervaren, voelen, proeven, beleven en beluisteren wat je in 2023/2024 te bieden hebt. Je kunt als culturele of kunstzinnige organisatie je creatieve aanbod tonen aan de bezoekers; van zingen tot schilderen, van dansen tot muziek maken en nog veel meer. Ook organisaties die andere vrijetijdsbesteding bieden, zijn van harte welkom op dit festival.

Het festival is de start van het sport-, en cultuurseizoen, maar ook die van de Doe Mee Weken. In deze periode volgen er een aantal themadagen en -weken, zoals de week van lezen en schrijven, week van amateurkunst, burendag en de nationale sportweek. Kortom, de uitgelezen kans om als Katwijkse organisatie je van je mooiste kant te laten zien op het festival!
 
Doe mee met jouw organisatie!
Welzijnskwartier maakt het je gemakkelijk! Wij regelen jouw podium, stroom, kraampjes etc. Ook zin om met de bezoekers op zaterdag 9 september van 10.00 uur tot 16.00 uur aan de slag te gaan? Jouw organisatie in de schijnwerpers zetten? Of heb je vragen? Neem dan contact op met doemeefestival@welzijnskwartier.nl    
 

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.