Samen stoppen tijdens Stoptober

In de maand oktober staat het hele land in het teken van stoppen met roken. Wie de periode van 28 dagen volhoudt, heeft een grotere kans om voorgoed van de verslaving af te komen. Deelname aan Stoptober verhoogt deze kans met maar liefst vijf keer.

Voor de inwoners van Katwijk die deze uitdaging graag samen met anderen willen aangaan, heeft Lekker bezig Katwijk een lokaal initiatief opgezet. Hier kunnen deelnemers, samen met mede-inwoners van Katwijk, de Stoptober-uitdaging aangaan. Via een lokale appgroep kunnen ervaringen, tips en waardevolle informatie over stoppen met roken worden gedeeld. De app biedt Katwijkers de mogelijkheid om onderling meningen en ervaringen uit te wisselen, want samen stoppen is immers makkelijker dan alleen. Daarnaast staat er een professionele coach klaar om vragen te beantwoorden tijdens een wekelijks vragenuurtje, en worden deelnemers op een leuke manier beloond voor hun inzet. Het beste van alles is dat deelname aan dit programma gratis en vrijblijvend is.

Dit initiatief wordt georganiseerd door Lekker bezig Katwijk, in nauwe samenwerking met Zorggroep Katwijk, SineFuma, Welzijnskwartier en Gemeente Katwijk.

Doe je mee?
Kun jij wel wat extra steun gebruiken of ken je iemand die dit wel kan gebruiken? Voor meer informatie over het lokale Stoptober initiatief en de link om je aan te melden, bezoek www.digitaalpleinkatwijk.nl.