Ga je deze week mee het strand op?

Het geluid van golven, de zilte lucht en een vlucht meeuwen… Hou jij ook zo van het strand? Op 22, 24 en 28 augustus (8.30-9.30) organiseren we strandwandelingen. We ontmoeten elkaar bij Paal 14 en maken vanaf daar een wandeling van anderhalf uur. Kom je ook? Schrijf je in via www.doemeeinkatwijk.nl.

Doe Mee Festival

Katwijkse verenigingen en organisaties hebben heel veel te bieden! Wat precies? Dat laten zij zien op het Doe Mee Festival op 9 september 10:00-16:00 uur op het Marktplein naast Aquamar. Er zijn grote en kleine workshops, optredens, activiteiten en een gezellige informatiemarkt.  
  
Het Doe Mee Festival is voor jong en oud. De naam verklapt al het idee van het event: MEEDOEN. Bij alles wat er op het marktplein gebeurt staat MEEDOEN centraal. Lekker actief meedansen met DC Dance, meezingen met Romans Twelve, radio maken voor RTV Katwijk of ontdek het vrijwilligerswerk in buurt. Laat je inspireren bij het Blijtank Station, proef de lekkerste gerechten in de foodcorner of stap op de smoothiefiets. Ervaar dit en nog veel meer aanbod van lokale organisaties op 9 september.