Thema-avond voor ouders/verzorgers van kinderen met autisme en/of AD(H)D

Heb jij een kind met autisme of AD(H)D en heb je behoefte aan tips, advies of gewoon een luisterend oor? Kom dan naar onze thema-avond op dinsdag 16 mei, georganiseerd door Welzijnskwartier en Stichting Klimkoord!

Het onderwerp van de avond is onder- en overprikkeling, een belangrijk en veelbesproken thema voor ouders en verzorgers van kinderen met deze aandoeningen. We willen samen met jullie praten over jullie vragen, ervaringen en tips uitwisselen. En dit alles in een ontspannen en informele sfeer, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

De avond wordt begeleid door een ervaringsdeskundige van Stichting Klimkoord en een sociaal werker van Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning. Dus je kunt rekenen op waardevolle inzichten en persoonlijke verhalen. Maar als je gewoon even wilt komen kijken en niet meteen wilt meepraten, is dat ook prima.

De locatie voor deze bijeenkomst is het PMT Gebouw Welzijnskwartier aan de Tulpstraat 15a in Katwijk aan de Rijn. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur. Aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst. Dus stuur snel een e-mail naar mantelzorg@welzijnskwartier.nl en laat ons weten dat je komt! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.