Welzijnskwartier & Sportfondsen trappen het nieuwe schooljaar af met LOS

De scholen gaan binnenkort weer beginnen of zijn al zelfs begonnen. Hopelijk is iedereen met een goed gevoel het schooljaar begonnen en gemotiveerd voor de nieuwe uitdagingen die nog gaan komen.

De kinderen die afgelopen woensdag 16 augustus meegedaan hebben met de LOS activiteiten zullen zeker met een goed gevoel het school jaar beginnen. Welzijnskwartier mocht in samenwerking met sportfondsen meer dan 70 kinderen verwelkomen die mee hebben gedaan met 4 verschillende clinics die tijdens de LOS dag werden aangeboden.

Na een hele zomer om al het nodige voor te bereiden was het eindelijk rond. De activiteiten bestonden uit: freestylevoetbal, stepsport, streetdance en hockey. Daarin hebben verschillende professionals hun kwaliteiten in bewerkstelliging gebracht voor de kinderen zodat zij een leuke en leerzame dag konden mee maken met verschillende sporten.

De organisatoren (Lisseactief, Waterkantensportfondsen en Welzijnskwartier) bedanken alle professionals en betrokken partijen die meegeholpen hebben om de eerste editie van LOS dag mogelijk te maken. 

Doe Mee Festival

Katwijkse verenigingen en organisaties hebben heel veel te bieden! Wat precies? Dat laten zij zien op het Doe Mee Festival op 9 september 10:00-16:00 uur op het Marktplein naast Aquamar. Er zijn grote en kleine workshops, optredens, activiteiten en een gezellige informatiemarkt.  
  
Het Doe Mee Festival is voor jong en oud. De naam verklapt al het idee van het event: MEEDOEN. Bij alles wat er op het marktplein gebeurt staat MEEDOEN centraal. Lekker actief meedansen met DC Dance, meezingen met Romans Twelve, radio maken voor RTV Katwijk of ontdek het vrijwilligerswerk in buurt. Laat je inspireren bij het Blijtank Station, proef de lekkerste gerechten in de foodcorner of stap op de smoothiefiets. Ervaar dit en nog veel meer aanbod van lokale organisaties op 9 september.