Doe Mee Festival 2022

Beweeg – ontmoet & toon!

Op zaterdag 17 september (10.00-16.00) is het marktplein naast het zwembad de hotspot voor kunst, cultuur en sport. In samenwerking met verschillende organisaties kunnen inwoners en streekgenoten meedoen met verschillende activiteiten tijdens het Doe Mee Festival. Heb je zin in een leuke dag? Dan is dit festival echt wat voor jou. 

Workshops en poppodium 

Naast veel gezelligheid, ruime aanwezigheid van lokale verenigingen die jou graag willen leren kennen zijn er leuke en diverse workshops, activiteiten & optredens. Op dit festival heb jij de kans om te proeven wat het verenigingsleven in 2022/2023 te bieden heeft. Word enthousiast van dans, kunst, muziek en nog veel meer.  

Op dit moment zijn deze organisaties van de partij: 
AOBK, Baksetbalvereniging Grasshopers, Kunstenaarscollectief KuCo, Maatjes op Maat, Spinozahuis, RVV Volleybal, Dojo Osaka, Kattuk.nl, DC Dance, Muziekschool, Mimiek, Katvico Danci, Lumen Leiden, Stichting Gehandicaptenbeleid, Mobiele Verwarring, Zwembar Aquamar, Kidsjumping, DVS, Harmonie Katwijk, Brownies & Downies, Blije Boon, Gemeente Katwijk en Welzijnskwartier. 

Doe Mee Weken 
Het festival is de start voor de Doe Mee Weken. Deze campagne is een initiatief voor inwoners van gemeente Katwijk om mee te doen aan leuke activiteiten van lokale verenigingen, buurtinitiatieven en organisaties, waarmee inwoners letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Daarnaast besteden we aandacht aan speciale thema's: 'Ik Toon - Week van de Amateurkunst', 'Week van de Ontmoeting' (voorheen Week tegen Eenzaamheid), 'Nationale Sportweek', 'Burendag', 'De Week van Toegankelijkheid' en 'Coming Out Day'. 

Wil jij als organisatie nog deelnemen? Dan kan dat tot 24 augustus. Vol is vol!! Mail naar doemeefestival@welzijnskwartier.nl   of bel naar Welzijnskwartier (071 4033323) en vraag naar Dalit, William of Asli. 

Doe Mee Festival - 17 september

Op zaterdag 17 september (10.00-16.00) is het marktplein naast het zwembad het epicentrum voor kunst, cultuur en sport. In samenwerking met verschillende organisaties kan je meedoen aan allerlei leuk activiteiten, workshops en proef je aan het rijke vrijwilligersleven in gemeente Katwijk.

Doe Mee in Katwijk

Doe Mee Weken 2021