Donderdag 10 oktober: Wandeling langs vrijwilligersorganisaties in Valkenburg

Bent u op zoek naar een leuke vrijwilligersklus in Valkenburg? Of vindt u het leuk om sfeer te proeven bij enkele vrijwilligersorganisaties? Wandel dan gezellig met ons mee op donderdagmiddag 10 oktober a.s.

Tijdens de wandeling lopen we binnen bij een vijftal organisaties, te weten: Herberg Welgelegen, Begeleid wonen de Steenrots, het Torenmuseum, Speeltuin Valkenburgt en de Trom, (oefenlocatie van de Valkenburgse Harmonie). Een enthousiaste gids van het Torenmuseum vertelt u onderweg leuke weetjes over de rijke historie van Valkenburg.

Het startpunt van de wandeling is het Dorpshuis, Kerkweg 3 in Valkenburg. De inloop is vanaf 14.00 uur. U wordt welkom geheten met een kopje koffie of thee. U krijgt voor onderweg een tasje mee voor de folders die u krijgt van de organisaties.

Omstreeks 16.30 uur komen we weer terug bij het Dorpshuis. Hier kunt u, onder het genot van een hapje en een drankje, ook nog kennismaken met enkele andere vrijwilligersorganisaties. Rond 17.00 uur is het programma afgelopen.

De wandeling wordt georganiseerd door Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt in samenwerking met de vereniging Oud Valkenburg. Het meewandelen verplicht u verder tot niets.

Lijkt het u leuk om mee te wandelen? Meldt u dan aan bij het Vrijwilligers Informatiepunt. Dat kan telefonisch op 071- 4033323 en via email op: vip@welzijnskwartier.nl. De wandeling gaat alleen door als er voldoende belangstelling is.

Meedoen is gratis! Er kunnen maximaal 15 mensen meewandelen.