Fietsgroep Rijnsburg

Team Rijnsburg start fietsgroep!
 

Na in september 2020 succesvol te zijn gestart met de wandelgroep, gaan we in Rijnsburg ook van start met een fietsgroep! Lijkt het u leuk om samen te fietsen en andere mensen te ontmoeten uit Rijnsburg? Fiets dan gezellig met ons mee! We verzamelen iedere woensdag om 09.45 uur voor de Burgt voor een recreatieve fietstocht door onze mooie omgeving. We rijden om 10.00 weg en we sluiten de tocht rond 11.30 uur af met een lekker bakje koffie in de Burgt.

Deelname aan de groep is gratis, maar het meenemen van een eigen fiets/E-bike is verplicht. Uiteraard nemen wij voor deze activiteit de corona maatregelen van het RIVM in acht.

Heeft u interesse in deelname of vragen over de activiteit? Dan kunt u contact opnemen met jeffreydrost@welzijnskwartier.nl. We starten de activiteit bij genoeg animo.

 

 

 

 

 

Ben je op zoek naar een tijdelijk vrijwilligerwerk?

Het platform Doe Mee in Katwijk geeft je een overzicht aan beschikbaar vrijwilligerswerk. Wil je liever iets langsdurigs om iets blijvends op te bouwen? Dat kan ook. Wij helpen je graag bij het vinden van de beste plek.

Doe Mee in Katwijk