Geslaagden Project Talent

Gefeliciteerd!
'
Het was soms een hobbelige weg met pieken en dalen en daarom zijn we des te trotser op onze deelnemers!' 

4 deelnemers uit Katwijk hebben hun Project Talent certificaat afgelopen maandag (1 augustus) ontvangen! Het afgelopen half jaar hebben zij in zichzelf geïnvesteerd met als resultaat tevreden maatschappelijke organisaties (Doe-Plekken) en natuurlijk enthousiaste jongeren die een weer een stap verder zijn in hun persoonlijke ontwikkeling. Het was soms een hobbelige weg met pieken en dalen en daarom zijn we des te trotser op onze deelnemers! Wij wensen hen veel succes in de toekomst!

Project Talent is een initiatief van Welzijnskwartier, Welzijn Noordwijk WelzijnsKompas Hillegom - Lisse en Welzijn Teylingen. In samenwerking met de betrokken gemeentes (Gemeente Katwijk, Gemeente Noordwijk, Gemeente Hillegom, Gemeente Lisse en  Gemeente Teylingen) start ieder half jaar een nieuwe ronde waar jongeren hun talent kunnen ontdekken, andere ontmoeten en iets goeds doen voor een ander.

Meedoen? Vanaf september start een nieuwe ronde in Katwijk, Noordwijk, Hillegom en Teylingen! Kijk voor meer informatie op www.projecttalentmdt.nl