Gratis webinars voor verenigingen

NOC*NSF geeft advies middels interactieve webinars 

‘Hoe houdt onze vereniging het contact met leden fris en fruitig? De inkomsten vanuit de kantine worden gemist!’ en ‘Hoe besturen wij in deze tijden onze club?’ Bij Welzijnskwartier horen we diverse geluiden van verenigingen. Er wordt een beroep gedaan op hun vermogen om aan te passen tijdens deze coronaperiode.

Om niet stil te blijven staan en toch vooruit te blijven kijken organiseert NOC*NSF in de periode van 23 november t/m 9 december een aantal kosteloze webinars.
 
 
Webinars met verschillende thema’s 
De interactieve webinars zijn met thema’s als ‘Duurzame sportaccommodatie’ en ‘4 inzichten van een verenigingsscheidsrechter’ voornamelijk gericht op sportverenigingen, maar sommige onderwerpen spreken een breder publiek aan. Denk bijvoorbeeld aan de webinar ‘Communicatie, juist nu maar hoe?' en ‘Financieel gezond de crisis door'. Verder kunnen we met de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december wel iets opsteken van de webinar ‘Vrijwilligersmanagement’, waarin het gaat over het werven en behouden van vrijwilligers. Meld je snel aan. Voor de webinars geldt: vol = vol!  Meedoen?

Heeft u de link niet ontvangen of is een webinar waar u graag aan wilt deelnemen al vol? Neem dan contact op met een verenigingsondersteuner of een sportmedewerker van Welzijnskwartier. We kunnen dan kijken of we apart voor de verenigingen in Katwijk nog een webinar kunnen organiseren. 


Overzicht webinars & aanmelden

 

Wat kan Welzijnskwartier voor verenigingen betekenen?

Soms organiseren we zelf ontmoetingen, maar ten minste zo belangrijk zijn de initiatieven in buurten door inwoners, verenigingen en organisaties. Wij ondersteunen daar graag bij. Laat het ons dus gerust weten als jij ideeën hebt, waarmee mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Ik heb een leuk idee voor mijn buurt

Bijeenkomst natuurcentrum Katwijk