De Hunt

Ruim 110 jongeren uit verschillende delen van Katwijk verzamelden zich 5 juli in Rijnsburg en Valkenburg voor een onvergetelijke avond vol spanning en plezier. In samenwerking met Welzijnskwartier Jongerenwerk, de politie en handhaving, namen de jongeren deel aan een spectaculaire Hunt die volledig in het teken stond van 100% plezier, 100% respect en 100% verbinding.

Tijdens de Hunt, die in twee rondes plaatsvond, gingen de jongeren de uitdaging aan om te ontsnappen aan de politie en handhaving. De avond zat vol met spannende opdrachten en uitdaging. De jongeren gebruikten al hun creativiteit en vaardigheden om uit handen van de politie en handhaving te blijven.

Ontsnappen bleek echter een bijna onmogelijke taak. In een zenuwslopende finale werd de laatste jongere in de allerlaatste twee minuten nog gepakt. Dit betekende dat de politie en handhaving als overwinnaars uit de strijd kwamen, maar de echte winnaar waren natuurlijk de jongeren.

De avond was een groot succes en zorgde voor veel plezier en onvergetelijke momenten. Jongeren maakten op een positieve manier kennis met de politie, handhaving en het jongerenwerk. De Hunt heeft bijgedragen aan een sterkere verbinding binnen de gemeenschap en heeft respect en begrip tussen jongeren en de politie en handhaving bevorderd.

Een van de jongeren zei enthousiast: "Dit was super gaaf om te doen! Ik weet nu wie de politieagenten en de boa’s zijn."