Katwijkers stoppen samen met roken

De maand oktober staat ook dit jaar weer in het teken van stoppen met roken. Wie deze periode van 28 dagen volhoudt, heeft 5 keer meer kans om voorgoed van de verslaving af te komen. Om dit makkelijker te maken, heeft gezondheidsbeweging Lekker bezig Katwijk een lokale WhatsAppgroep opgezet.

Voor de Katwijkers die deze uitdaging graag samen met anderen willen aangaan, heeft Lekker bezig Katwijk een lokaal initiatief opgezet: via een Stoptober-WhatsAppgroep kunnen deelnemers hun ervaringen en waardevolle tips delen. Samen stoppen is immers makkelijker dan alleen.

Samen stoppen met een online stopcoach
Naast de mogelijkheid om onderling ervaringen uit te wisselen, staat er een professionele stopcoach klaar om vragen te beantwoorden én worden deelnemers beloond voor hun inzet. Deelname is gratis en geheel vrijblijvend.

Dit initiatief wordt georganiseerd door Lekker bezig Katwijk, in nauwe samenwerking met Zorggroep Katwijk, SineFuma, Welzijnskwartier en de Gemeente Katwijk.

Een WhatsAppgroep voor de Duin- en Bollenstreek
Durft u de uitdaging (samen) aan? 550.000 Nederlanders gingen u al voor. Schrijf u in voor de WhatsAppgroep via de website van Lekker bezig Katwijk (www.lekkerbezigkatwijk.nl). Op maandag 30 september worden alle deelnemers aan de Stoptober-groep toegevoegd en gaat de uitdaging van start.