Online Game Event

Game op 23 en 30 december mee met online games als ‘Among us’ en ‘Rocket League’. Welzijnskwartier organiseert twee online game events. Bij Among Us staan teamwork en verraad centraal en bij Rocket League ga je de strijd aan in het race voetbalspel. Ook op locaties in de Bollenstreek kan meegespeeld worden. 

[update 16 december 2020]

Kerstvakantie 
Tijdens de kerstvakantie kan je mee gamen met vette games. Op 23 december om 19:00 is Among Us en op 30 december 19:00 spelen we Rocket League.  
 
Doe je mee? 
Vind je het vet om mee te spelen? Iedereen vanaf 10 jaar kan meedoen! Stuur een mailtje naar online-event@welzijnskwartier.nl of app naar  06-13425430. Aanmelden kan tot 22 december. Wil je niet meespelen, maar ben je wel benieuwd en wil je meekijken?  Livestream is te volgen via twitch.tv/ojvteylingen
 
Chill op locatie [chillen gaat niet meer door, doe online mee!]
Bij Nexus in HillegomDe Greef in LisseFascinus in Sassenheim  is ook de mogelijkheid om met anderen op locatie te gamen en te chillen. Ook de jongerenwerkers van de diverse locaties spelen mee. Durf jij het tegen ze op te nemen? Daarnaast zal er een livestream voorzien van commentaar op groot scherm te volgen zijn op de locaties. Tussendoor zijn er hilarische TikTok filmpjes.

 

 

Voor de wijk van de wijk

Woon jij in de Hoornes in Katwijk? Check dan deze toffe actie.

Hoornes Samen in Beweging