Koffieochtend voor mantelzorgende ouders

Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning organiseert op woensdag 2 oktober van 10.00 uur tot 11.30 uur in Restaurant de Beslagkom - Zwaaikom 3 in Katwijk aan Zee, een koffieochtend voor mantelzorgende ouders (verzorgers) uit de gemeente Katwijk. De ochtend is bedoeld voor ouders van kinderen met ASS, ADHD, hoogbegaafdheid, een lichamelijke of verstandelijke beperking, kortom: bijzondere kinderen die speciale aandacht van jou als ouder behoeven.


Het doel van deze ochtend is om ouders/verzorgers in contact te brengen met andere ouders, ervaringen te delen, (h)erkenning te ervaren, te delen wat bij hun kind gewerkt heeft en hun eigen vragen aan anderen te kunnen stellen. Medewerkers van het team Mantelzorgondersteuning ontvangen jullie met een kopje koffie of thee en zijn het aanspreekpunt voor het stellen van vragen. Kinderen zijn meer dan welkom en speelgelegenheid is aanwezig.

Inloop is mogelijk van 10.00 tot 11.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee/limonade wordt jullie aangeboden. Aanmelden is niet noodzakelijk maar om een idee te krijgen hoeveel mensen wij kunnen verwachten kunt u mailen aan

mantelzorg@welzijnskwartier.nl of bel naar 071-4033323. Ook nieuwe mantelzorgers zijn van harte welkom!